annulatieverzekering

Waarom een annulatieverzekering afsluiten?

Een reis betekent een niet te onderschatten financiële uitgave. Een annulatieverzekering biedt u financiële bescherming bij onvoorziene  omstandigheden die u beletten op reis te vertrekken of u verplichten uw reis stop te zetten. Bij Europ Assistance kan u kiezen tussen tijdelijke  annuleringsformules, gelinkt aan één specifieke reis, of jaarformules die al uw reizen gedurende het hele jaar dekken.

Niet alle annulatieverzekeringen zijn gelijkwaardig. Sommige bieden slechts bescherming bij een klein aantal gebeurtenissen, andere beperken  heel sterk de maximumbedragen van hun tussenkomsten. Met NoGo ziet Europ Assistance dit anders. Dat is dan ook de reden waarom Europ  Assistance voor zijn NoGo verzekering gedurende twee jaar op rij de Decavi prijs in de wacht heeft gesleept als “beste  reisannuleringsverzekering”.

 
 

Is er al een annulatieverzekering inbegrepen in uw reis?

Voorzichtigheid is hier geboden… Meestal komen de aangeboden garanties slechts tussen in een beperkt aantal gevallen en dat dan nog zeer  gedeeltelijk. Als u extra tegenslag wil vermijden bij annulering, bent u het best af met een volledige dekking!

Annulatieverzekering

Jean-Claude Lagappe | Marktplein 27/01 | 8520 Kuurne
FSMA: 18387 A-cB | Ond. Nr. 0450755139 | Mez. Nr. 200412